دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

«پروین موسوی» به جرم حمل مرفین اعدام شد

«پروین موسوی» به جرم حمل مرفین اعدام شد رسانه‌های ضد انقلاب در حالی پروین موسوی را فعال سیاسی معرفی کرده‌اند که این به فرد به جرم حمل ۵ کیلوگرم مرفین دستگیر و در یک روند قانونی محاکمه شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، در پی اجرای حکم اعدام یک محکوم مواد مخدر، رسانه‌های ضد انقلاب ادعاهایی را در رابطه با پروین موسوی مطرح کرده‌اند؛ از جمله اینکه شبکه اینترنشنال این محکوم را فعال سیاسی معرفی کرده است.

 

اما برخلاف ادعاهای مطرح‌شده، خانم پروین موسوی نه تنها فعال سیاسی نبوده است، بلکه به جرم حمل ۵ کیلوگرم مواد مخدر از نوع مرفین دستگیر و بر اساس موازین قانونی محاکمه شده است.

 

ادعا شده است که محکوم‌علیه در زمان اجرای حکم دچار بیماری سرطان بوده است که بررسی‌ها نشان می‌دهد ادعاهای مطرح شده در مورد بیماری این فرد صحت ندارد و کذب است.

 

ادعای اینکه نامبرده در زمان دستگیری از کالایی که حمل می‌کرده اطلاع نداشته است نیز صحت ندارد و ساخته و پرداخته رسانه‌های ضد انقلاب است.

 

بر اساس پیگیری‌های انجام شده، از زمان بازداشت، در مرحله اول و در مرحله‌های بعدی رسیدگی به پرونده و صدور کیفرخواست، اتهام‌ها چندین مرتبه به محکوم‌علیه تفهیم شده است.

 

همچنین برای این فرد چندین بار درخواست عفو و تخفیف مجازات شده بود که در کمیسیون عفو و بخشودگی مورد بررسی قرار گرفت، اما به‌دلیل حجم زیاد مواد مخدر کشف شده از پروین موسوی، مورد موافقت قرار نگرفت.

 

این پرونده در مرحله بدوی و فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور سیر قانونی را طی کرده است و حکم پس از تأیید در دیوان عالی کشور، صبح امروز اجرا شد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار